Jubilee Awards

Assalamu’alaykum…

Masih tulisannya Kang Wahyudin, nih…

Menurut situs internet Virtual Israel pada 14 Oktober 1998, Perdana Menteri Benyamin Netanyahu menganugerahkan penghargaan tertinggi dari “Negara Israel” kepada sekelompok tokoh bisnis internasional. Jubilee Awards nama penghargaan itu, menandai hari ulang tahun negara Zionis itu yang ke-50. Tujuannya untuk menghargai tokoh-tokoh dan perusahaan itu atas usaha terbaik mereka memperkuat ekonomi Israel, melalui penanaman modal dan hubungan dagang.


Di antara yang menerima penghargaan itu adalah sebagai berikut:

Harry Stonecipher dari perusahaan industri pesawat terbang Boeing

Dr. Ferdinand Piech dari perusahaan mobil Jerman Volkswagen AG

Sir Richard Greenbury dari perusahaan retail Marks & Spencer

Nicholas Frank Oppenheimer dari perusahaan berlian De Beers Consolidated Mines Ltd

Peter Brabeck-Letmathe dari perusahaan susu dan makanan Nestle S.A.

Franck Riboud dari perusahaan makanan dan minuman Danone

Richard H. Brown Esq dari perusahaan telekomunikasi Cable & Wireless

Christopher C. Galvin dari perusahaan telekomunikasi Motorola Inc.

Ted Leonsis dari perusahaan sistem komputer dan internet AOL studios

Dr. Heinrich Von Pierer dari perusahaan telekomunikasi Siemens

Pascal Castres dari perusahaan kosmetika St Martin L’Oreal

Roger S. Fine perusahaan produk kebutuhan bayi dan balita Johnson & Johnson

Lucien Nessim perusahaan pakaian dan makanan Sara Lee

Robert P. Van der Merwe dari perusahaan kebutuhan rumah tangga Kimberley-Clarke Eropa

Uih… Makin banyak aja barang-barang yang biasa kita konsumsi yang ternyata hasil dari penjualannya dibelikan untuk senjata-senjata yang Israel gunakan buat menyerang negara lain…

Wassalamu’alaykum…

Gerakan Boikot Produk Zionis

Assalamu’alaykum…

Ada tulisannya mas Wahyudin, nih… Udah agak lama, sih, tapi belum basi, kok! Percaya, deh! ^_^! Tengok, yuk…

Para ulama Hamas, Al Ikhwanul Muslimin dan berbagai organisasi perjuangan Muslimin di Timur Tengah telah menyerukan boikot terhadap produk-produk yang mendukung negara Zionis Israel.

Produk-produk Amerika perlu diboikot, karena negara ini ikut membiayai negara Israel, berupa bantuan keuangan tiap tahun. Program bantuan luar negeri tahun 2002 yang telah disetujui Eks Presiden Bush adalah US$ 2,04 miliar untuk bantuan militer dan US$ 730 juta bantuan keuangan, adalah hampir 20% dari total bantuan luar negeri Amerika ke seluruh dunia.


Bentuk gerakan boikot yang paling sederhana adalah dengan tidak membeli produk-produk buatan Amerika dan Israel, atau produk dari negara manapun yang berhubungan baik dengan Israel. Hubungan itu bisa berbentuk kerja sama dagang, investasi, maupun pengembangan produk. Setiap Muslim bisa menahan diri untuk tidak membeli kebutuhan sehari-hari berupa makanan, minuman, atau pakaian yang bertanda
“made in Israel” atau “made in USA” atau merek-merek yang memang dikenal berasal dari jaringan kedua negara itu.


Misalnya, boikot terhadap perusahaan retail multinasional
Marks & Spencer, asal Inggris, segera terjadi begitu perusahaan itu diketahui melakukan perdagangan dalam jumlah yang sangat besar dengan Israel. M&S juga secara sengaja mempromosikan perdagangan antara Inggris dan Israel. Bahkan di markasnya di London, secara terang-terangan M&S mengumumkan bahwa sebagian besar keuntungan yang didapat dari ribuan outletnya di seluruh dunia pada hari Sabtu Minggu, akan disumbangkan bagi Israel.


Philip Morris, pabrik rokok terbesar di Amerika juga melakukan hal yang sama. CIA, Badan Intelejen Pusat Amerika Serikat berhasil mengungkap bahwa
Philip Morris menyumbangkan 12% dari keuntungan bersihnya ke Israel. Jumlah perokok di seluruh dunia mencapai angka 1,15 milyar orang, 400 juta diantaranya adalah perokok Muslim, berarti 35% dari jumlah perokok dunia. Laba yang diraih oleh produsen rokok bermerek Marlboro, Merit, Benson, L&M itu setiap bungkusnya mencapai 10%.


Amerika menjadi sasaran boikot, juga karena negara itu secara `istiqamah’ menjalankan kebijakan membantu Israel mati-matian. Baik dari segi keuangan, militer, politik dan lain-lain. Boikot ini bisa dilakukan dengan tidak membeli produk-produk dari restoran fast-food Amerika yang memang terkenal di seluruh dunia. Misalnya
McDonald’s, Kentucky Fried Chicken, A&W dan lain-lain. Tingkat efektivitas boikot seperti ini baru akan terasa bila dilakuan selama beberapa tahun, dan tersedia cukup alternatif agar orang tak mudah tergoda untuk membeli produk-produk Amerika itu.


Ada beberapa keberhasilan yang dicatat.
Supermarket Sainsbury’s asal Inggris terpaksa menutup semua outletnya di Mesir, sesudah beberapa bulan diboikot, meskipun perusahaan itu membantah bahwa mereka didukung negara Zionis.


Maskapai penerbangan
American Airlines yang hendak mengambil alih TWA (Trans World America) disarankan untuk menutup jalur penerbangannya ke Tel Aviv, meskipun jalur itu termasuk jalur yang laris. Lobi Zionis meyakini hal itu disebabkan meluasnya gerakan boikot terhadap semua perusahaan Amerika yang berhubungan dengan Israel.

Hm… Banyak, ya…? Yah, smoga kita bisa bertahan dengan produk bukan dari mereka…

Wassalamu’alaykum…

We Will not Go Down!

Assalamu’alaykum…

Alhamdulillah!!! Akhirnya berhasil mendapatkan lagu ini setelah hampir dua minggu Karafuru San mencarinya…

Karafuru San nggak akan banyak berkomentar, karena satu kalimat (You can burn up our mosques and our homes and our schools; But our spirit will never die) saja sudah cukup membuat Karafuru San bergetar karena teringat akan wajah-wajah orang-orang Palestina yang menderita… Walaupun tanpa adanya bantuan banyak dari negara-negara tetangga, mereka tetap berjuang, dengan semangat Menang atau Syahid!

(Ups… Malah berkomentar… ^_^!)

Sebelum membaca liriknya, ada pesan dari sang penyanyi (Michael Heart). Ia berharap kita bisa menyumbang (apapun itu, termasuk bantuan langsung berupa dana atau doa) ke saudara-saudara kita di Gaza…

Silakan liriknya…

WE WILL NOT GO DOWN (Song for Gaza) Lyrics
(Composed and Copyright 2009 by Michael Heart)

A blinding flash of white light
Lit up the sky over Gaza tonight
People running for cover
Not knowing whether they’re dead or alive

They came with their tanks and their planes
With ravaging fiery flames
And nothing remains
Just a voice rising up in the smoky haze

We will not go down
In the night, without a fight
You can burn up our mosques and our homes and our schools
But our spirit will never die
We will not go down
In Gaza tonight

Women and children alike
Murdered and massacred night after night
While the so-called leaders of countries afar
Debated on who’s wrong or right

But their powerless words were in vain
And the bombs fell down like acid rain
But through the tears and the blood and the pain
You can still hear that voice through the smoky haze

We will not go down
In the night, without a fight
You can burn up our mosques and our homes and our schools
But our spirit will never die
We will not go down
In Gaza tonight

=================

Smoga perdamaian segera tercipta di jalur gaza…

Buat yang mau download We Will Not Go Down, silakan… download di sini.

Just A Dreamy World

Unbelievable… The picture that Karafuru San have (A Dreamy World) has became a part of the title of a poem… But it’s too painful… Makes me wanna cry now (when I put the words, one by one)…

This is it…

Just A Dreamy World

The sun is almost down…

But the pain inside my chest

couldn’t bring me back into my dream…

I saw a world

with green grass and colorful flowers

with high tech, as they all are the owner

With smile on their face and peace on their mind

no even just one case, can make them blind

I saw a world

When people grab each other’s hand

When no one else but friends

When give each other ‘Hi!’

With no words: “Lie”

The hummingbirds can fly free

The ostriches can run free

With no one stop them

With no one…

I saw a world

But now I lost it…

The sun is almost down…

I really want to sleep again,

to continue my dream…

Though it’s just a dreamy world…

I don’t care,

no matter if a handgun is pointing at me now,

no matter if nobody cares about me now,

I just want to close my eyes…

to see my dreamy world…

But I can’t!!!

It’s too painful!

Please…

Help me to close my eyes…

I just want to close my eyes…

I just want to see my dreamy world…

(NB: Karafuru San just got this poem by email from Nazzar’s Friend! Nazzar, who is a little boy, wrote this poem yesterday. But he was just… Damn Israel!!!

I’ll miss U, Nazzar…. Hope Allah give U a beautiful world there… Better than the world that U dream before…

Innalillah wa inna ilaihi raaji’un…)

A Dreamy World

Israel versus World Update

basmallah

Assalamu’alaykum…

This is the update condition there that Karafuru San got from nasdaq JUST A FEW SECONDS before.

UPDATE: Senior Hamas Leader Killed In Israeli Air Strike

(Updates for added information)

GAZA CITY, GAZA (AFP)–One of the most senior leaders of the Palestinian Islamist Hamas movement, Nizar Rayan, was killed in an Israeli air strike in its Gaza Strip stronghold on Thursday, medics said.

Rayan, who was considered a hardliner within the Islamist group, was killed with at least four other people in the house that he shared with one of his four wives in Jabaliya in the north of the territory, the medics said.

Rayan is the most senior Hamas official killed since Israel unleashed its massive bombardment against the Islamists in Gaza on Saturday in response to persistent rocket fire from the enclave.

In the minutes following the strike, dozens of people rushed to the scene, pulling bodies from the rubble.

A few months after Hamas seized control of Gaza in June 2007, Rayan vowed at a Gaza City rally that the Islamists would also seize control in the Israeli- occupied West Bank which is still administered by Western-backed Palestinian president Mahmud Abbas.

Back to HeadlinesPrint Version<!– |  –>
makeAd(‘5′,’120×60′,’home’,”,”,”);

Israel set for ground attack as navy strikes Gaza coastline

(RTTNews) – Ignoring the French proposal for a temporary truce, Israel and Palestinian militants intensified attacks on each other as the Middle East war entered its sixth day on New Year.

The latest Israeli air strikes targeted Gaza’s parliament building and many more ministry buildings. A children’s hospital was reportedly damaged.

Equally aggressive was the Hamas response. Its members continued cross-border rocket-firing. Some of them landed as deep as Beersheba, about 40 kilometers inside Israel.

Rockets fired by the Hamas militants in the current fighting have flown farther and been more accurate than those used by them earlier, according to U.S. and Israeli officials.

Meanwhile, Israeli navy joined the onslaught, as naval ships attacked coastline positions of the territory’s Hamas leaders by firing artillery.

Thousands of Israeli ground troops were massed along the border in anticipation of a possible land invasion, although the move doesn’t have popular support in the Jewish nation.

So far, the campaign to crush rocket fire on southern Israel has been conducted largely from air.

Israel’s military spokeswoman Major Avital Leibovich said preparations for a ground operation were complete. “The infantry, the artillery, and other forces are ready. They’re around the Gaza Strip, waiting for any calls to go inside,” she said.

Wednesday, a united international stand for an immediate cease-fire appeal failed, as a late-night UN Security Council meeting could not vote on a draft resolution because of differences among some members.

Reports, quoting witnesses, said Israeli F-16 jet fighters and helicopter gunships flying over Gaza all night targeted the education ministry, the president’s office, the justice ministry, and the police headquarters.

Many buildings of Hamas-linked militants were destroyed in the refugee camps in central Gaza.

The head of Gaza’s emergency services said an attack on the house of a leader of the armed wing of Hamas, the Ezzedine al-Qassam Brigades, killed three neighbors, including one woman.

The Libyan draft resolution calling for an immediate ceasefire to halt the Israeli-Palestinian violence was thwarted after U.S. and British ambassadors said it contained nothing about Palestinian attacks on Israel.

“The resolution circulated by Libya is not balanced, and, therefore, is not currently acceptable to the United States,” U.S. Ambassador to UN, Zalmay Khalilzad, told reporters after the emergency meeting.

Showing no signs of ease in tensions in the Middle East, care- taker Prime Minister Ehud Olmert vowed Israel’s massive air blitz of the Gaza Strip would not end until Hamas militants gave up firing rockets into Israel.

The death toll in Israeli military operations launched Saturday aimed at destroying militant positions in Gaza is nearing 400, including 180 civilians. The number of the wounded has risen to nearly 2,000.

“We did not enter this operation in order to end it with the firing still continuing,” Olmert said at a meeting of his security Cabinet Wednesday, according to a senior government official.

The core group consisting of Olmert, defense minister Ehud Barak, and foreign minister Tzipi Livni rejected a French proposal for a 48-hour truce in and around the Gaza Strip.

“Hamas broke this cease-fire,” Olmert said. “If the conditions ripen” and if there is a solution “that promises a better security … we will consider it, but we are not there yet,” he was quoted as saying.

It has been reported that Israel demanded international monitors as a pre-condition of any truce with the Gaza militants.

Olmert made this point in talks with U.S. Secretary of State Condoleezza Rice and other world leaders, who are pressing for ending the violence.

Israel Not Interested In ‘Long War’ In Gaza: Olmert

JERUSALEM (AFP)–Israeli Prime Minister Ehud Olmert said on Thursday that Israel was not interested in conducting a “long war” in Gaza, where it has pummeled Hamas targets for six days.

“We are not interested in conducting a long war and we do not wish to conduct a war on a broad front,” Olmert said on a visit to the desert city of Beersheva, which has come under rocket fire from Gaza militants over the past several days.

  (END) Dow Jones Newswires
  01-01-090629ET
  Copyright (c) 2009 Dow Jones & Company, Inc.

Terbaik Untukmu (Ramadhan Version)

Assalamu’alaykum Wr. Wb.

Sebenernya tulisan ini pengen di posting kemaren (sesuai janji ke beberapa orang…). Tapi karena ada beberaha hal, makanya baru bisa sekarang…

Tau lagu “Terbaik Untukmu” yang pernah dibawain Ada Band dan Gita Gutawa?

Coba nyanyiin versi ini, yuk!

TERBAIK UNTUKMU

Teringat setahun lalu, bulan Ramadhan itu

Sungguh tlah kulewatkan, kukecewakan

Tak ingin kulakukan lagi untuk yang kedua kalinya

Kan kucoba hiasi bulan Ramadhanku kali ini…

Kau ingin ku menjadi yeng terbaik bagi-Mu

Patuhi perintah-Mu, jauhkan godaan,

yang mungkin kulakukan dalam waktuku beranjak dewasa

Jangan sampai membuatku terbelenggu jatuh dan terinjak

Reff :

Allah tolonglah, sampaikan sejuta salamku untuknya…

Ku trus berjanji kan sambut Ramadhanku ini

Allah dengarlah, betapa sesungguhnya ku mencintai-Mu

Kan kubuktikan dengan menghiasi Ramadhan

Andaikan nanti malam lahirkanku kembali…

Ku inginkan suasana basuh jiwaku

Membahagiakan aku tuk rasakan Ramadhan terbaikku

Tuk banggakan diri-Mu

dengan segenap cinta dariku…

(back to reff, fade out)

SELAMAT DATANG RAMADHAN!!!!

Wassalamu’alaykum Wr. Wb.